Helmetodscoaching

Helmetoden är ett unikt coaching- och healingredskap som är större än vår intellektuella förmåga kan förstå. Alla kan helas, det gäller bara att våga släppa det präglade intellektets begränsningar och lita på att den universella själen och gudskraften kan ge healing som vi inte kan förklara, men som våra erfarenheter visar fungerar alldeles utmärkt.

Läkning på själslig nivå

Med hjälp av Helmetodens unika kraft kan vi hitta och läka ut de själsliga sår vi bär på, så att vi kan läka på alla nivåer. Det går att läka ut alla tänkbara blockeringar, såväl för hälsoproblem som ekonomiska, existentiella och relationsmässiga utmaningar.

Målet är att bli fri från själsliga blockeringar, präglingar och låsningar – så att du kan leva det liv du vill. Helmetodscoachingen ger dig exakt vad din själ behöver för att läkas och bli den du är menad att vara.

Många olika användningsområden

Hittills har jag arbetat med Helmetoden på allergier, olika smärtor och andra fysiska symtom, samt fobier, relationer, självkänsla, målfokusering, ekonomi/karriär, sorgearbete och mycket annat.

För min egen del mådde jag sommaren 2011 bättre än jag gjort sommartid på 50 år eftersom större delen av min pollenallergi var borta – ett resultat av en Helmetodscoaching med Hans Thörn i mars 2011! 
Jag är glad att kunna erbjuda andra den hjälp jag själv fick då! 

Det går att Helmetodscoacha via personligt möte eller på telefon/skype med samma värde och resultat. 

Hur många coachingtillfällen som behövs för att nå önskat resultat är individuellt, men de allra flesta känner sig nöjda efter 1 - 4 coachingmöten. 

Din insats för en coachingtimme med Helmetoden är 1000 kr (inkl 25% moms).  

Garanti: Om inget positivt alls händer efter första gången du kommer för Helmetodscoaching – förutsatt att du gjort ev hemuppgifter som du fått med dig – får du en ny behandling utan extra kostnad, alternativt pengarna tillbaks. 

Erbjudande: När du berättar för någon annan om hur du blivit hjälpt av Helmetoden, och den personen bokar tid hos mig för egen coaching får du nästa behandling till halva priset. 

Hans Thörn berättar själv hur Helmetoden fungerar
Se en video där upphovsmannen till Helmetoden ger en enkel introduktion till hur metoden fungerar. Klicka här!

En glad nycertifierad Helmetodscoach Ewa Nilsson tillsammans med kursledaren Hans Thörn, som är den som fått till sig Helmetoden och förmedlar den till världen.